Zonneschermen

Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Aanbevolen
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
100
Filteren
Positie
Product Naam
Prijs
Aanbevolen
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
100

Creëer je eigen schaduwparadijs
Welkom bij onze uitgebreide collectie zonneschermen, waar comfort, stijl en functionaliteit samenkomen om jouw buitenleven te verbeteren. Ontdek ons brede scala aan zonneschermen die niet alleen schaduw bieden op warme dagen, maar nog meer voordelen met zich meebrengen.

Keuze uit meerdere doekkleuren
Bij het kiezen van een doekkleur is het belangrijk om rekening te houden met de omgevingstemperatuur. Een wit doek heeft de eigenschap om minder warmte op te nemen dan een zwart doek, waardoor je terras koeler blijft tijdens zonnige dagen.
Bovendien blijft een wit doek langer mooi, omdat het minder snel verkleurt door blootstelling aan UV-stralen.
Personaliseer je zonnescherm met jouw favoriete kleur om je zonnescherm aan te passen aan de stijl van jouw buitenruimte en je persoonlijke voorkeuren.

Houd jouw woning koeler
Elke woning kent het probleem van een snelle opwarming tijdens de zomer. Zonneschermen bieden de oplossing. Naast het bieden van schaduw op jouw terras, helpen zonneschermen ook om je woning koeler te houden tijdens warme dagen. Door direct zonlicht te weerhouden, wordt er voorkomen dat de temperatuur in huis snel oploopt. Hierdoor kan je genieten van een aangenaam klimaat, zowel binnen als buiten!

Comfortabele buitenruimte
Zonwering is essentieel voor het creëren van een comfortabele buitenruimte, vooral tijdens warme zomerdagen. Door de zonnestralen te blokkeren, bieden zonneschermen verkoeling en beschermen ze ook je huid tegen schadelijke UV-stralen.

Altijd en overal de perfecte schaduw
Met ons eenvoudig af te stellen zonnescherm kun je de hoogte aanpassen naar jouw voorkeur.  zodat je altijd de perfecte hoeveelheid schaduw krijgt, ongeacht de stand van de zon. Met de juiste afstelling geniet je van maximaal comfort, ongeacht de weersomstandigheden.

Langdurige schoonheid
Je wilt zo lang mogelijk genieten van je nieuwe zonnescherm, zonder te veel tijd kwijt te zijn aan onderhoud. Om ervoor te zorgen dat jouw zonnescherm er altijd op zijn best uitziet en optimaal presteert, is regelmatig onderhoud belangrijk. Daarom adviseren we om het doek en de profielen minimaal twee keer per jaar schoon te maken, afhankelijk van je woonsituatie. In een industriële omgeving of aan de kust kan vaker reinigen nodig zijn vanwege snellere vervuiling.

Makkelijk schoonmaken
Bij het schoonmaken van het doek is het belangrijk om kleine vlekken en los vuil met een zachte borstel te verwijderen. Gebruik voor het reinigen van de aluminium profielen lauw water met een mild schoonmaakmiddel met een pH-waarde lager dan 7,5 om de glans te behouden. Vermijd schuursponsjes en hogedrukreinigers om beschadiging te voorkomen. Laat het scherm goed drogen na reiniging om schimmelvorming te voorkomen. Laat het hierna opnieuw impregneren om doorlekken en schimmel te voorkomen. Zo geniet je nog langer van je zonnescherm, zonder gedoe!

Eenvoudige doe het zelf montage
Onze knikarm zonneschermen zijn ontworpen met het oog op jouw gemak. Onze zonneschermen bieden niet alleen optimale bescherming tegen de zonnestralen, maar zijn ook eenvoudig zelf te monteren. Geen wachttijd op een specialist en geen extra kosten voor montage. Met onze gebruiksvriendelijke montage-instructies maak je van de installatie een fluitje van een cent en geniet je snel van je eigen schaduwplek, precies zoals jij het wilt. Zelf monteren is, dus geen probleem! Zo kun je zonder stress en gedoe volop genieten van jouw zonnescherm!

To Top